söndag 22 april 2012

Inlägg ett..

Efter lite funderande hit och dit så blev det alltså en blogg till... Jag har testat lite på andra bloggställen, men jag kör blogspot igen eftersom jag känner mej hemma här och vet hur jag ska göra! :)
En go helg går mot sitt slut och det känns bara bra att tänka på den kommande veckan. Den kommer innehålla en hel del roligheter och det känns kanon!
Vi blev av med alla barnen lör-sön utan större förvarning (!) och bestämde oss för att fixa lite pysselmat när nu tid fanns. Två fina ankbröst låg i frysen och bara väntade på att få bli uppätna, så det blev till att googla och leta efter nått smarrigt recept. Hittade ett recept här som verkade godast och så blev det till att handla in det som fattades. Vi bytte ut chevrén mot lite extra smakrik prästost, och skippade i tryffeln, men annars så följde vi rätt slaviskt! ;) Och - det var så underbart gott!!!! Det bästa som ätits i detta hus, enligt maken... :)

Idag på fm hämtade vi hem våra guldklimpar efter lite fika och umgänge, och sen på eftermiddagen åkte vi och hämtade hem gammelmoster för lite eftermiddagsfikamys. Glad varje gång vi ses! Hon är mycket speciell för mej! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar