torsdag 3 maj 2012

Nytt projekt

'
Hos mina svärföräldrar har det stått en lekstuga i många många år... Min man byggde den till sin lillasyster för snart 20 år sedan (!) och sedan dess har många barn lekt i den. Nu det senaste har den mest tjänat som förråd och jag tyckte att den lite ropade på mej... ;) Frågade snällt och fick lov att ta hem den och fixa iordning den till de små som älskar att "leka bo". Om vi fixar iordning den och leker med den några år, så tänkte jag att den kan få flytta tillbax igen när våra barn är för stora för den, och det förhoppningsvis har kommit nya små kusiner som vill leka i den när de är på besök hos farfarmor och mormorfar...

Så här såg det ut när den kom häromdagen...


På traktorkärran, redo att lyftas av och placeras...


Hjullastare är mäktiga maskiner... ;) Här håller stugan på att lyftas på plats, och efter lite fram och tillbakakörningar så var den så på sitt nya ställe redo att få lite fix.


Vi skrapade och målade en första omgång, bräckte bort altandelen och nu ikväll har mannen/pappan påbörjat en ny i lite rakare stil... Vi funderar tills i morrn om altanen ska bli vit eller svart! ;) Det känns redan bra mycket bättre med stugan i de här färgerna, och barnen är överlyckliga!!

Fortsättning följer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar