söndag 21 oktober 2012

Gammal flicka...

Idag har vi haft familjevänner på förmiddagsbesök. Kaffe och kladdkaka med grädde - mumma! :)
Kom in på resor och sol/värme, och längtan bubblade upp! Thailand... Florida...
Dock inte så smidigt att dra iväg med ett helt gäng "klådderpellar"..., och inte heller känns tanken att åka utan dem så rolig heller... Vi skojade om att åka tillsammans, och ta med "nån" som lite extra barnhjälp!! Jaja - drömma kan man iaf! ;)

Nu i eftermiddag har vi besök av två små herrar - barnens bästa vänner! Det är tjo och tjim och rätt superhärligt! :D De tre små sitter jämte mej vid bordet och skriver/ritar i små böcker jag fixade ihop. Vi brukar leka "Jag ritar - gissa vad det är?", och nu håller de på med det. Ibland är det aaaaningen svårt att se vad det ska föreställa kan jag erkänna! :)

Vad gäller dagens rubrik, så är det enligt A det jag är! En gammal flicka... :) Nu ska den "gamla flickan" ta och fixa iordning lite fika till gänget. Det börjar känns dax för det nu. När sen vännerna åkt hem blir det laddning inför kommande vecka. I morrn blir det simavslutning för tvillingarna och innebandy och mini-UV/UV för de två äldre. Lite innebandy för mannen på det och måndagen är gjord! En vecka kvar, sen blir det höstlov. Det ser vi fram emot!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar